چگونه ویزای توریستی انگلستان را راحت بگیریم؟

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
چگونه ویزای توریستی انگلستان را راحت بگیریم؟همه چیز درباره ویزای انگلستان و انواع ویزای توریستی انگلستان ویزای توریستی انگلستان از 6 ماهه تا 10 ساله ویزای توریستی 6 ماهه انگلستان اخذ ویزای انگلستان مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی انگلستان آژانس هواپیمایی سبزینه صورت تخصصی اخذ ویزای انگلستان را انجام میدهد

چگونه ویزای توریستی انگلستان را راحت بگیریم؟

همه چیز درباره ویزای انگلستان و انواع ویزای توریستی انگلستان

در را بطه با ویزا و روشهای مهاجرت به انگلستان سوالاتی بسیاری وجود دارد، مانند:

چگونه میتوانم ویزای انگلستان (انگلیس) بگیرم؟

مراحل دریافت ویزای انگلستان (انگلیس)؟

 

جدایی انگلستان از حوزه شینگن اروپا:

کشور انگلستان پس از برگزراری رفراندوم جدایی از حوزه شینگن که اکثریت روشن فکران و صاحب نظران انگلستان با این موضوع موافق نبوده و ابراز نگرانی می‌کردند. این امکان را برای کسانی که با ویزای شینگن می‌توانستند وارد خاک انگلستان شوند سلب کرد.

ویزای انگلستان:

تا قبل از جدایی انگلستان از حوزه شینگن اروپا، با داشتن ویزای شینگن به راحتی می‌شد به انگلستان نیز سفر کرد، اما با جدایی انگلستان از حوزه شینگن برای سفر به انگلستان باید به صورت جداگانه درخواست ویزای انگلستان را برای سفارت مطرح کنید. برای  اخذ ویزای انگلستان باید دارای مدارک قوی و قابل قبولی برای اثبات بازگشت خود از انگلستان به سفارت ارائه دهید. این مسئله مستلزم تجربه و گذراندن مراحل پیچیده‌ای است که معمولا متقاضیان را با مشکل مواجه می‌کند. برای گذراندن این مراحل باید با مفهوم انبوهی از واژه‌ها و اصطلاحات تخصصی ویزای انگستان آشنا بود و بی‌دقتی در این مورد به معنای آغاز دوباره‌ی مراحل درخواست ویزای انگلیس، اتلاف وقت و حتی محرومیت از ارائه‌ی دوباره درخواست است. برای اجتناب از این مشکل، آژانس هواپیمایی سبزینه صورت تخصصی به سوالات و مشکلات شما پاسخ خواهد داد

مشخصات سفارت انگلستان در ایران:

آدرس سفارت: تهران، خیابان فردوسی، پلاک 198

تلفن تماس: 64052000 – 021

ساعات کاری سفارت انگلستان: یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 7:30 الی 14:30

توجه داشته باشید باید قبل از مراجعه به سفارت وقت قبلی رزرو کرده باشید.

ویزای انگلستان:

ویزای توریستی انگلستان:  ویزای توریستی انگلستان سینگل و مولتی  6 ماهه، 2 ساله، 5 ساله، 10 ساله

این نوع از ویزای انگلستان به صورت توریستی یا همان ویزای ویزیتوری می باشد که با اخذ این ویزا شما از لحاظ قانونی اجازه اقامت در انگلستان را نخواهید داشت. در صورتی که واجد شرایط اخذ ویزای انگلستان هستین میتوانید اقدام به درخواست ویزای توریستی داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی انگلستان:

  • اصل پاسپورت
  • دو قطه عکس
  • ترجمه شناسنامه و مدارک ازدواج
  • ترجمه مدارک شغلی و بیمه تامین اجتماعی
  • ترجمه سند ملکی
  • پرینت 3 ماهه حساب بانکی
  • تمکن مالی به لاتین

در شهرهای بزرگ انگلستان، می‌توان زندگی توام با آرامش، علم و امنیت را تجربه کرد. زبان رسمی این کشور انگلیسی است و نسبت به کشورهای انگلیسی‌زبان دیگر مانند آمریکا، تنوع لهجه‌ی بالایی دارد. در کشور انگلستان مسئله قابل توجه وجود دوستی بین ادیان مختلف از جمله مسلمان، مسیحی، یهودی، بودایی هندو است که با صلح و احترام به عقاید در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

زندگی و تحصیل در انگلستان هر روز هیجان بیشتر و غافلگیری جدیدی به همراه دارد! جشنواره‌های موسیقی و دیگر جشنواره‌های هنری‌ای که در انگلستان برگزار می‌شوند، بیش از ۵ هزار گالری و جذابیت‌های توریستی مانند سالن‌های اپرا و موزه‌های انگلستان، این کشور را به یکی از جذاب‌ترین کشورهای جهان تبدیل کرده است..

مهاجرت به انگلستان

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری:
این نوع از ویزا یا اقامت انگلستان به میزان سرمایه شما بستگی دارد.

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان به شرح ذیل است:

مبلغ 2 میلیون پوند باید در یک بانک انگلیسی به نام فرد درخواست کننده سرمایه گذاری شود.

یک چهارم این مبلغ را میتوان به عنومانخرید ملک در انگلستان مصرف نمود.

برای دریافت این نوع از ویزا نیازی به داشتن مدرک آیلتس نخواهید داشت.

مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی:

ویزا و یا اقامت کارآفرینی در ایران به اشتباه به ویزای سرمایه گذاری خوانده می‌شود اما ویزای کارآفرینی پروسه بسیاز پیچیده ای داشته و نیازمند تخصص و تجربه فراوان است.

این نوع از روش مهاجرت به انگلستان بسیار پر طرفدار بوده و ظرف مدت حدودا 3 سال با درآمد مناسب در کشور انگلستان به اقامت دائم دست پیدا خواهید کرد.

مزایای زندگی در انگلیس:

اقامت انگلیس محدودیت مکانی و شهری ندارد، برعکس کشور کانادا که شما مجبور به اقامت در استان و یا شهر خاصی خواهید بود.

متقاضی و اعضای خانواده ایشان از خدمات پزشکی رایگان برخوردار خواهند بود.

فرزندان زیر 18 سال ار حق تحصیل رایگان در مدارس کشور انگلیس برخوردار خواهند بود.

 شرایط ویزا و نحوه رسیدن به اقامت دائم انگلیس و تابعیت پاسپورت انگلیس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.