اخذ ویزا هلند | ویزای توریستی هلند | مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا هلند

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
اخذ ویزا هلند ویزای توریستی هلند سفارت هلند مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند مراحل دریافت ویزاهای کوتاه مدت هلند وب‌سایت سفارت هلند سبزینه مجری ویزا هلند آژانس سبزینه برگزار کننده تور های اروپا سبزینه مجری ویزای هلند چطوری ویزای هلند بگیریم ویزای هلند را راحت بگیریم

اخذ ویزا هلند | ویزای توریستی هلند

کشور زیبای هلند از کشورهای اروپای غربی است که در شمال غربی قاره سبز قرار دارد و به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی دومین بندر بزرگ اروپا را در اختیار دارد.

کشور هلند جز ۲۶ کشور منطقه شینگن می‌باشد ، که حتماً باید برای ورود به این کشور باید ویزای هلند ( شینگن ) را دریافت نمایید .

با گرفتن ویزای کشور هلند می‌توانید به ۲۵ کشور دیگر اروپایی که شامل اتریش ، بلژیک ، جمهوری ، چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، استونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس ، لیختن‌اشتاین بدون هیچ حد مرزی مسافرت کنید .

گردشگران زیادی سالانه برای شرکت در جشنواره‌های گل و گیاه به این کشور مسافرت می‌کنند . در ادامه به نحوه گرفتن ویزای هلند در ایران می‌پردازیم .

 

انواع ویزای کوتاه مدت هلند

 

  • ویزای توریستی (کوتاه مدت شینگن)

این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.

  • ویزای تجاری

ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و غیره قصد سفر به هلند را دارند.

  • ویزای ترانزیت فرودگاهی

این ویزا محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.

  • ویزای ورود مجدد به هلند

این ویزا برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک هلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.

  • ویزای طولانی مدت (ملی)

این نوع ویزا برای امور تحصیلی و کار مرد استفاده قرار می‌گیرد.

 

مراحل دریافت ویزاهای کوتاه مدت هلند

*اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید به صورت رایگان از اینجا دانلود کنید. البته بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا هدف از سفر و نوع ویزای درخواستی کاملا مشخص شود.

*در مرحله بعد، متقاضی باید از طریق ایمیل برای مراجعه حضوری درخواست وقت ملاقات کند. در این ایمیل باید مواردی مانند نام کامل متقاضی، شماره گذرنامه، تاریخ تولد، تاریخ انقضای پاسپورت، ملیت، جنسیت، تاریخ خروج، شماره تماس و پست الکترونیک ذکر شود.

نکته‌ها:

  •     در صورت صحت اطلاعات وارده، وقت ملاقات حضوری به پست الکترونیک قید شده ارسال خواهد شد.
  •     پس از تعیین وقت امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.
  •     بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید.
  •     تهیه نسخه چاپی از ایمیل حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.
  •     درخواست وقت ملاقات و ارسال ایمیل باید به صورت فردی برای تک‌تک متقاضیان انجام شود.

 

اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت هلند ریجکت بشه، یک نامه به شما داده میشه که در اون دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای اون نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشه. شما باید دلایل اعتراضتون رو بنویسید و اون رو به آدرسی که سفارت میگه پست کنید. تصمیم نهایی در این مورد رو وزارت دادگستری هلند میگیره. 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

  • فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.
  • شناسنامه
  • گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.
  • دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی
  • کپی بلیط رفت و برگشت
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند):

**برای کارمندان:

    قرارداد کار

    اجازه خروج از جانب کارفرما

    مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

**برای مشاغل آزاد

    کپی جواز کسب

    گردش حیاب بانکی سه ماه گذشته

    مفاصاحساب مالیاتی

**دانشجویان

    گواهی اشتغال به تحصیل

**بازنشستگان

    فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

*نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.

*وضعیت تاهل متقاضی

نکته:

در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

کمترین زمان رسیدگی به مدارک شما و صدور ویزای هلند برای شما ۲۰ روز می‌باشد و در تمام این ۲۰ روز ویزای شما در اختیار سفارت کشور هلند خواهد بود .

نشانی سفارت کشور هلند

تهران – فرمانیه – خیابان دیباجی شمالی – خیابان ارغوان غربی –  پلاک ۶۰

وب‌سایت سفارت هلند: www.netherlandsandyou.nl

آدرس و تماس با آژانس مسافرتی سبزینه:

تلفن: 21-88510851

ایمیل: info@sabzineh.com

آژانس سبزینه مجری مستقیم و بیواسطه در خصوص وقت سفارت هلند ، ویزای هلند ، تور هلند و تور اروپا میباشد.

 

ساعت کاری سفارت هلند:

ساعت کاری سفارت هلند برای خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعدارطهر و روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱:۳۰ بعدازظهر است. اما این سفارت، در ۲۴ ساعت شبانه روز و  در تمام روزهای هفته به صورت تلفنی پاسخگویی می کند.

چگونه می توان وقت سفارت هلند گرفت؟

برای اینکه بتوانید وقت سفارت بگیرید و یا هر کاری که از طریق سفارت باید انجام شود، باید از طریق آنلاین و با فرستادن ایمیلی به آدرسی که خود سفارت تعیین کرده است، اقدام کنید. دقت کنید که حتما ایمیل تان باید به زبان انگلیسی باشد و به ایمیل هایی که به زبان فارسی باشد، جواب داده نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.