اسپانیا کشور اسپانیا

کشور اسپانیا

با نام رسمی پادشاهی اسپانیا کشوری مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا است.

این کشور در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد.

سرزمین اصلی اسپـانیا از جنوب و شرق با دریای مدیترانه و جبل الطارق، از شمال و شمال شرق با فرانسه، آندورا و خلیج بیسکای و از غرب و شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس هم‌مرز است.

مرز اسپانیا با پرتغال (به طول ۱۲۱۴۴ کیلومتر) طولانی‌ترین مرز یکپارچه در اتحادیه اروپا است.

قلمروی اسپانیا افزون بر سرزمین اصلی شامل جزایر بالئارس در دریای مدیترانه، جزایر قناری در سواحل آفریقایی اقیانوس اطلس، دو شهر خودمختار سبته و ملیلیه در آفریقای شمالی هم‌مرز با کشور مراکش و چندین جزیره مسکونی و غیر مسکونی دیگراز جمله آلبوران، شافاریناس، آلوزماس و ولز دلا گومرا می‌باشد.

با مساحت ۵۰۵۹۹۲۲ کیلومتر مربع، اسپانیا کمی بزرگتر ازترکمنستان و از لحاظ بزرگی دومین کشور بزرگ اروپای غربی و پنجمین کشور بزرگ اروپاست.

انسان مدرن نخستین بار در حدود ۳۵۰۰۰ سال پیش قدم به شبه جزیره ایبریا گذاشت.

در حدود ۲۰۰ سال پیش از میلاد از این منطقه تحت فرمان حکومت روم قرار گرفت و هیسپانیا نامیده می‌شد. هیسپانیا در قرون وسطی توسط قبایل ژرمن و پس از آن توسط مورها تصرف شد.

در قرن پانزدهم پس از ازدواج‌های بین حکومتی فرمانروایان کاتولیک و اتحاد این حکومت‌ها و همچنینسقوط کامل آندلس و بازپس گیری آن از دست موروهای مسلمان در سال ۱۴۹۲۲ اسپانیا به شکل کشوری یکپارچه پدیدار شد.

در اوایل دوران جدید اسپانیا به یک امپراتوری پر قدرت جهانی تبدیل شد و اسپانیایی‌ها به عنوان یکی از نخستین فاتحان دنیای جدید به قاره آمریکا وارد و در آنجا ساکن شدند.

بیش از پانصد میلیون نفر اسپانیایی زبان ساکن در آمریکا میراثی است که اسپانیایی‌ها در این قاره بر جای گذاشتند.

اسپانیای امروزی کشوری دموکراتیک و دارای حکومتی پارلمانی تحت قانون اساسی پادشاهی است.

اسپـانیا یک کشور توسعه‌یافته و نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی می‌باشد.

این کشور همچنین دارای سطح بالای استاندارد زندگی است.

اسپانیا در سازمان ملل متحد، ناتو، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و اتحادیه اروپا عضو است.

(مدارک لازم برای ویزای شینگن | ویزا اسپانیا)

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را داشته باشید

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • اصل پاسپورت جدید
  • دوقطعه عکس سه و نیم در چهارو نیم رنگی زمینه سفید 70% زوم چهره
  • اصل شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • دارندگان شرکت :روزنامه رسمی آگهی تاسیس و اساسنامه ومعرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود
  • مشاغل آزاد:جواز کسب ،سوابق بیمه
  • ساختمان ساز :معرفی نامه  ،قرارداد کاری ،جواز ساخت ، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
  • پزشک:پروانه مطب دانشنامه ،کارت نظام پزشکی ،سوابق بیمه
  • کرمندرسمی:3 فیش آخر حقوق، حکم کارگزینی ،معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت وتعداد روزهای مرخصی اعلام شود.
  • کارمند آزاد: سوابق بیمه و معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت و تعداد روزهای مرخصی اعلام شود.و قرارداد کاری.
  • پزشکان : دانشنامه و کارت نظام پزشکی،پروانه مطب ، سوابق بیمه ، 
  • بازرگان: کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس ،  سوابق بیمه
  • پرینت 6  ماهه حساب بانکی حتما لاتین باشدکه حداقل مانده حساب بالای 70 میلیون باشد.
  • تمکن مالی حتما لاتین باشد
  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • سند ملکی