ایتالیا

ایتالیا کشوری در جنوب قاره اروپا است که پایتخت آن شهر رم می‌باشد.

این کشور از شبه‌جزیره ایتـالیا و دو جزیره سیسیل وساردِنی در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است.

امروزه ایتـالیا کشوری توسعه‌یافته است و جزو گروه هشت به‌شمار می‌آید.

واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن ایتالیایی است.

جمعیت ایتـالیا ۶۰ میلیون و ششصد هزار نفر است و ۹۱٫۶ درصد مردم آن مسیحی هستند.

ایتالـیا پنجمین کشور پرجمعیت اروپا و بیست و سومین کشور پرجمعیت دنیا است.

ایتـالیا آب‌وهوای معتدل فصلی دارد و آب‌وهوای مناطق ساحلی آن با شرایط هوایی کوهستان‌های داخلی تفاوت زیادی دارد.

دو کشور مستقل بسیار کوچک به نام‌های واتیکان و سان مارینو در درون خاک ایتـالیا قرار دارند و یک تکه از خاک ایتالیا نیز بیرون از خاک اصلی این کشور و در سوئیس قرار دارد که کامپیونه دیتالیا نامیده می‌شود.

رم، پایتخت ایتـالیا، به عنوان پایتخت امپراتوری روم و اقامتگاه پاپ، برای سده‌های پیاپی از مراکز سیاسی و مذهبی تمدن غرب بود.

پس از فروپاشی امپراتوری روم، منطقه ایتـالیا به مناطق و شهرهای خودگردان بسیاری تقسیم شده‌بود (ازجمله جمهوری ونیز ودولت کلیسا) ولی واحدهای مختلف سیاسی در منطقه ایتالیا در سال ۱۸۶۱ متحد شده و کشور کنونی ایتالیا را به‌وجود آوردند.

جهت خرید بلیط کلیه مسیرهای خارجی به سایت آژانس سبزینه مراجعه نمایید.

نقشه گوگل

(مدارک لازم برای ویزای شینگن)

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را داشته باشید

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • اصل پاسپورت جدید
  • دوقطعه عکس سه و نیم در چهارو نیم رنگی زمینه سفید 70% زوم چهره
  • اصل شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • دارندگان شرکت :روزنامه رسمی آگهی تاسیس و اساسنامه ومعرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود
  • مشاغل آزاد:جواز کسب ،سوابق بیمه
  • ساختمان ساز :معرفی نامه  ،قرارداد کاری ،جواز ساخت ، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
  • پزشک:پروانه مطب دانشنامه ،کارت نظام پزشکی ،سوابق بیمه
  • کرمندرسمی:3 فیش آخر حقوق، حکم کارگزینی ،معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت وتعداد روزهای مرخصی اعلام شود.
  • کارمند آزاد: سوابق بیمه و معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت و تعداد روزهای مرخصی اعلام شود.و قرارداد کاری.
  • پزشکان : دانشنامه و کارت نظام پزشکی،پروانه مطب ، سوابق بیمه ، 
  • بازرگان: کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس ،  سوابق بیمه
  • پرینت 6  ماهه حساب بانکی حتما لاتین باشدکه حداقل مانده حساب بالای 60میلیون باشد.
  • تمکن مالی حتما لاتین باشد
  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • سند ملکی

 

نوع ویزا قیمت مدت اعتبار مدت اخذ ویزا مدت اقامت توضیحات
توریستی 30 روز یک هفته 10 روز ندارد