تور اتریش اتریش تور خدمات تور اتریش خدمات ویزا اتریش دعوت نامه اتریش دعوت نامه اتریش تور اتریش اخذ ویزا اتریش

تور اتریش ۴ شب و ۵ روز

تور اتریش

اتریش تور 4 روزه با ویزا و دعوت نامه رسمی

  • خدمات تور اتریش:

  1. خدمات ویزا (دعوت نامه معتبر،وقت سفارت،بیمه مسافرتی)
  2. اقامت 4 شب و 5 روز در هتل با صبحانه
  3. ترانسفرفرودگاهی
  4. گشت شهری نیم روز معرفی شهر وین
  5. دو گشت شهری Panorama شامل بازدید از : کاخ شونبرون، کاخ هافبورگ، رود دانوب، شهربازی وین، ساختمان سازمان ملل، برج دانوب، کالنبرگ(بام وین) و منزل بتهوون
  6. سیم کارت و کارت تردد عمومی شهری

****بلیط رفت و برگشت می بایستی توسط آژانس سبزینه صادر گرددو نرخ آن جداگانه محاسبه می گردد****

 

****بلیط رفت و برگشت می بایستی توسط آژانس سبزینه صادر گرددو نرخ آن جداگانه محاسبه می گردد****

  • مدارک لازم جهت ویزا اتریش :

    اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماه +شناسنامه +3قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید +مدارک شغلی(جواز کسب /پروانه کاری/برای کارمندان گواهی اشتغال به کار به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت ،فیش حقوق سه ماهه و درصورت وجود ارائه لیست بیمه )+ تمکن به همراه گردش شش ماهه حساب بانکی+سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

  • توجه:

    کلیه مدارک می بایستی به زبان آلمانی ترجمه گردد و مسافربا نماینده شرکت شخصاً در سفارت حضور داشته باشد.

جهت چک کردن بلیط اتریش میتوانید به سایت آژانس سبزینه مراجعه نمایید.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت (4 تا 11) کودک با تخت (2 تا 4) INF
4* BB 1000 یورو 1200 یورو 800 یورو 700 یورو 350 یورو

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای کشور اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن اتریش(توریستی):

 

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
  • دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
  • اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
  • گواهی اشتغال به کار :

کارمندان

گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر(درصورت وجود)+لیست بیمه سه ماه اخیر(درصورت وجود).

پزشکان

پروانه طبابت .

مشاغل آزاد

جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.

وکلا

پروانه وکالت.

  • گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
  • گردش حساب 6ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
  • شناسنامه .
  • سند ملک درصورت وجود.
  • درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

 

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی با مهر مترجم ترجمه شوند.

توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز شنگن اتریش

وین

Vienna
18°
light rain
humidity: 82%
wind: 3m/s WSW
H 18 • L 18
26°
Mon
26°
Tue
25°
Wed
25°
Thu
Weather from OpenWeatherMap