• قیمت: 1190 یورو
  • مدت : 7 شب
تور ترکیبی سوئیس فرانسه | 4 شب لوگانو 3 + شب پاریس | تور ترکیبی اروپا ویژه پاییز 97 تورهای ترکیبی اروپا ویزای توریستی اروپا اخذ ویزای شنگن برای تورهای اروپا تور اروپا ترکیبی سوئیس فرانسه ویژه پاییز

تور ترکیبی سوئیس | فرانسه 7 شب

تور ترکیبی سوئیس فرانسه | 4 شب لوگانو 3 + شب پاریس

تور ترکیبی سوئیس + فرانسه

توضیحات :

*قیمت ها اعلام شده به یـورو می باشد.
* نرخ پرواز جداگانه محاسبه می شود.
*در صورت Available نبودن هتل های درج شده در پکیج، هتل های معادل جایگزین می گردد.
*مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده مسافر می باشد و آژانس سبزینه هیچگونه مسئولیتی در قبال ممنوعیت خروج از کشور مسافر ندارد .

**** پرداخت 70% علی الحساب در هنگام ثبت نام تور ضروری میباشد ****

خدمات تور ترکیبی سوئیس فرانسه:

  • اخذ ویزای شنگن با دعوت نامه رسمی
  • وقت سفارتVIP
  • بیمه مسافرتی
  • راهنمای فارسی زبان
  • ترانسـفـرفرودگـاهی
  • 7 شب اقـامت در هتـل 4 ستاره با صبحانه
  •  گشت شهری و ورودیه ها طبق برنامه سفر
  • بلیط قطار درجه یک از میلان به پاریس
  • شام ویژه سال نو میلادی

مدارک لازم جهت تور ترکیبی سوئیس | فرانسه :

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه بعد از تاریخ انقضای ویزای درخواست شده و حداقل 4 صفحه خالی + 2 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینـه سفید+مدارک شغـلی(جـواز کسـب /پروانه کاری/برای کـارمندان گـواهی اشتـغال به کـار با تاریخ شـروع خدمت و اعتبار قرارداد کاری، سمـت میـزان حقـوق و تاریخ مرخصـی به همـراه یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت فیش حقوق سه ماهه و درصـورت وجود ارائه لیست بیمه )و محصلین گواهی اشتغال به تحصیل + گردش سه ماهه حساب بانکی و نامه تمکن به زبان لاتین، شناسنامه و سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر  الزامی می باشد****

****تمامی مدارک می بایستی ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد****

****** تاریخ های حرکت برای : 5 دی ماه می باشد******

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک (4 تا 11 سال) کودک (2 تا 4 سال) INF
4* BB 1190 یورو 1690 یورو 890 یورو 690 یورو 250 یورو

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

اخذ ویزای شینگن فرانسه | جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:

• اصل شناسنامه و کارت ملی

• اصل پاسپورت جدید با حداقل هفت ماه اعتبار از زمان سفر

• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شنگن گذشته)

• دو قطعه عکس سه و نیم در چهار و نیم، رنگی، زمینه سفید 70% زوم چهره، بدون روتوش

• پرینت گردش سه ماهه حساب بانکی با حداقل هفتاد میلیون تومان (توضیح: گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشد و از حساب سازی پرهیز کنید. به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیر متعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید)

• در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.

• نامه تمکن مالی از بانک به زبان لاتین، و ذکر موجودی به یورو

• سند ملک درصورت وجود

• در صورت سفر فرزندان زیر هجده سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری و یا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

برای دانشجویان و محصلین

گواهی اشتغال به تحصیل

برای کارمندان

حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با تاریخ شـروع خدمت، اعتبار قرارداد کاری، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی طبق فرمت ارسالی (روی سربرگ شرکت) با تاریخ، شماره، امضا مدیریت و مهر شرکت + یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت، آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات + فیش حقوقی سه ماه اخیر + لیست بیمه سه ماه اخیر (در صورت وجود).

برای پزشکان

پروانه طبابت، دانشنامه، کارت نظام پزشکی، سوابق بیمه

برای مشاغل آزاد (دارندگان شرکت)

جواز کسب یا پروانه کاری/بهره برداری، سوابق بیمه

دارندگان شرکت

روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی آخرین تغییرات شرکت، اساسنامه و معرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود.

برای وکلا

پروانه وکالت

برای ساختمان سازان

معرفی نامه، قرارداد کاری، جواز ساخت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد

برای کارمندان آزاد

سوابق بیمه، معرفی نامه (خطاب به سفارت) با ذکر سمت شغلی و درآمد و تعداد روزهای مرخصی، و قرارداد کاری.

برای بازرگانان

کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس، سوابق بیمه

برای بازنشستگان

حکم بازنشستگی، فیش حقوق

توجه: کلیه مدارک می بایست به زبان مورد تأیید سفارت ترجمه شوند.

توجه: پروسه بررسی ویزا در سفارت حداقل چهارده روز کاری می باشد.

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن هلند اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت هلند)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن یونان اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت یونان)

جهت مطالعه قوانین اخذ ویزای شینگن ایتالیا اینجا کلیک کنید. (سایت سفارت ایتالیا)

ویزای شینگن
ویزای شینگن

 

ویزای شینگن زمانی تضمینی می شود که متقاضی دارای مدارک کامل و با کیفیت باشد. مسائلی مانند سن و تأهل نیز در شانس اخذ ویزای شینگن تأثیرگذار است.

سوالات متداولی در ذهن متقاضیان ویزای شینگن وجود دارد که به بررسی چندی از آن ها می پردازیم:

1- آیا ویزای شینگن تضمینی است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت کیفیت مدارک در شانس اخذ ویزای شینگن حرف اول را می زند. با توجه به اینکه حوزه شینگن بارها قوانین خود را مبنی بر اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان تغییر می دهد، پیش از اقدام به اخذ ویزا، باید از قوانین جدید مطلع و آگاه بود. همچنین حوزه شینگن ممکن است با توجه به رویداد های داخلی و جهانی قوانین خود را برای ایرانیان، حتی شده برای یک روز، تغییر می دهد. متقاضیان می بایستی مراقب وعده های شرکت هایی باشند که مدعی اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی هستند. کارشناسان ما با بررسی و تحلیل جایگاه، شرایط، و مدارک شما، در بهترین فصول اخذ ویزای شنگن اقدام به اخذ ویزای شما می کنند. درصد موفقیت اخذ ویزای شینگن نیز با دعوتنامه رسمی از کشورهای هلند، یونان، و ایتالیا که آژانس سبزینه برای متقاضین خود اقدام می کند، بالاتر می رود.

2- اقدام از طریق کدام کشور تضمینی است؟

با توجه به بی ثباتی رویداد های کشور و جهان، حوزه شینگن مدام در حال تغییر قوانین اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان است. ولی در حال حاضر – (1397/1/26) – آژانس سبزینه بیشترین اقدام های موفق خود را از طریق کشور های هلند، یونان، ایتالیا، سوئیس و مجارستان انجام داده است.

3- اخذ ویزای شنگن چه مدت طول می کشد؟

پروسه اخذ ویزا حدود یک ماه تا یک ماه و نیم به طول می انجامد. مدت زمان آن به شلوغی و میزان متقاضیان بستگی دارد.

4- من نگران ریجکت شدن هستم…؟

اگر مدارک، و جایگاه و شرایط شما همان چیزی باشد که اروپا به دنبال آن است، نگرانی برای ریجکتی وجود ندارد. کارشناسان ما به دقت مدارک شما را بررسی، و در بهترین فصل از طریق آسان ترین کشور اقدام به اخذ ویزای شنگن می کنند.

5- هزینه ویزای شنگن چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای شینگن از هر کشور و برای هر کیس (مورد) متفاوت است. مشاوران ما با توجه به شرایط و مدارک شما هزینه ویزای شینگن را به شما اعلام می کنند. به دلیل نواسانات ارز نیز، هزینه هتل و پرواز در لحظه محاسبه می گردد.

6- آیا هزینه پس از اخذ ویزا دریافت می گردد؟

طبق قانون گردشگری، هزینه پنجاه درصد در ابتدا و مابقی در زمان اخذ ویزا دریافت می گردد.

7- آیا امکان اخذ ویزای شینگن پس از ریجکتی وجود دارد؟

امکانش وجود دارد. کارشناسان ما باید شرایط، مدارک و دلیل ریجکتی شما را بدانند، و امکان اخذ ویزای شینگن مجدد پس از ریجکتی را به شما اعلام کنند.

8- آیا سابقه سفر برای اخذ ویزای شینگن مهم است؟

بله، درصد موفقیت اخذ ویزا برای شما، چنانچه ویزاهای قبلی و سابقه سفر شما معتبر باشند، بالاتر می رود.

9- آیا ویزا کاری اقدام دارید؟

خیر، آژانس سبزینه فقط ویزای توریستی شینگن اقدام دارد.

10- آیا خودم می توانم به تنهایی اقدام به اخذ ویزای شینگن کنم؟

جهت اخذ ویزای شنگن، کامل بودن مدارک به تنهایی کافی نیست. کشورهای اروپایی روز به روز قوانین خود را تغییر، یا به آن می افزایند. اینکه در این فصل شرایط چه کشوری برای اخذ شینگن آسان است، اینکه سن و تأهل شما به چه صورت است، اینکه اروپا در کنار مدارک به چه ویژگی ها یا شرایط دیگر شما اهمیت می دهد، و در نهایت اینکه به چه روشی اقدام به اخذ ویزا می کنید، تمامی فاکتورهایی هستند که در این مبحث پیچیده اخذ ویزای شیگن تأثیرگذار هستند.

 

 

 

جهت مشاوره رایگان با آژانس سبزینه تماس حاصل فرمایید. (اگر با موبایل هستید، کافیست شماره زیر را لمس کنید.)

02141383

(خانم قاسمی و خانم منظومه)

شهر لوگانو

Lugano
13°
broken clouds
humidity: 82%
H 12 • L 7
12°
Fri
17°
Sat
14°
Sun
19°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

پاریس

Paris
13°
few clouds
humidity: 54%
wind: 4m/s NW
H 8 • L 7
12°
Fri
6°
Sat
6°
Sun
7°
Mon
Weather from OpenWeatherMap