تور پراگ

تور اروپا 3 شب پراگ  3 شب وین

تور اروپا وین پراگ

  • خدمات تور :

  1. خدمات ویزا (دعوت نامه معتبر،وقت سفارت،بیمه مسافرتی)
  2. اقامت 3 شب وین و 3 شب پراگ در هتل 4 ستاره (مرکز شهر) با صبحانه
  3. ترانسفرفرودگاهی و بین شهری

****بلیط رفت و برگشت بیت المللی و بین شهری جداگانه محاسبه میگردد****

  • مدارک لازم جهت تور :

    اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماه +شناسنامه +3قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید +مدارک شغلی(جواز کسب /پروانه کاری/برای کارمندان گواهی اشتغال به کار به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت ،فیش حقوق سه ماهه) +دفترچه و لیست سه ماه بیمه + تمکن به همراه گردش سه ماهه حساب بانکی+سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

  • توجه:

    کلیه مدارک می بایستی به زبان انگلیسی ترجمه گردد و مسافربا نماینده شرکت شخصاً در سفارت حضور داشته باشد.

  • قیمت کودک زیر دو سال  540 یورو می باشد.

جهت خرید بلیط و چک نمودن روزهای پرواز به صورت آنلاین میتوانید به سایت آژانس سبزینه مراجعه نمایید.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
4* BB 1400یورو 1750یورو 1150 یورو 1000 یورو

فیلتر دسته:

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن اتریش(توریستی):

 

  • اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
  • دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
  • اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
  • گواهی اشتغال به کار :

کارمندان

گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر(درصورت وجود)+لیست بیمه سه ماه اخیر(درصورت وجود).

پزشکان

پروانه طبابت .

مشاغل آزاد

جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.

وکلا

پروانه وکالت.

  • گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
  • گردش حساب 6ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
  • شناسنامه .
  • سند ملک درصورت وجود.
  • درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

 

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی با مهر مترجم ترجمه شوند.

توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز شنگن اتریش

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن جمهوری چک (توریستی):

• اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
• دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
• گواهی اشتغال به کار :
کارمندان
گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر+لیست بیمه سه ماه اخیر ودفترچه بیمه.
پزشکان
پروانه طبابت .
مشاغل آزاد
جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.
وکلا
پروانه وکالت.
• گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
• گردش حساب 3ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
• شناسنامه .
• سند ملک درصورت وجود.
• درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی با مهر مترجم ترجمه شوند.
توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورنیاز شنگن چک pdf

پراگ

Prague
8°
broken clouds
humidity: 70%
wind: 4m/s WNW
H 12 • L 9
14°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
11°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

وین

Vienna
19°
moderate rain
humidity: 100%
wind: 3m/s SW
H 20 • L 19
28°
Wed
21°
Thu
22°
Fri
22°
Sat
Weather from OpenWeatherMap