• قیمت: 2.056.000 یورو
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تور فرانسه 7 شب و 8 روز : مشاهده پکیج
تور فرانسه پاریس تور فرانسه تور پاریس تور فرانسه پاریس اخذ ویزا فرانسه

تور فرانسه | اخذ ویزا فرانسه

تور فرانسه | اخذ ویزا فرانسه

تور فرانسه ویژه تابستان

 

خدمات تور  پاریس

  • خدمات ویزا (دعوت نامه معتبر،وقت سفارت،تمبرسفارت ،بیمه مسافرتی)
  • اقامت 7 شب و 8 روز در هتل با صبحانه
  • ترانسفرفرودگاهی
  • گشت شهری در پاریس و نیس
  • بلیط رفت و برگشت بین المللی و بین شهری و بلیط قطار

 

  • مدارک لازم جهت تور پاریس :

    اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماه +شناسنامه +3قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید +مدارک شغلی(جواز کسب /پروانه کاری/برای کارمندان گواهی اشتغال به کار به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت ،فیش حقوق سه ماهه و درصورت وجود ارائه لیست بیمه )+ تمکن به همراه گردش سه ماهه حساب بانکی+سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

**** نرخ کودک زیر دوسال 350 یورو می باشد****

****** هزینه بلیط جداگانه بر اساس تاریخ رفت محاسبه خواهد شد********

  • توجه:

    کلیه مدارک می بایستی به زبان فرانسه ترجمه گردد و مسافربا نماینده شرکت شخصاً در سفارت حضور داشته باشد.

  •  

گشت شهری پاریس شامل:

  • کلیسای قلب مقدس
  • خیابان شانزالیزه
  • طاق پیروزی
  • برج ایفل
  • قبر ناپلئون
  • کلیسای نوتردام
  • برنامه های اپشنال
  • موزه لوور
  • کاخ ورسای
  • دیزنی لند
  • گشت شهر نیس
  • بازدید از کشور زیبای موناکو
  • بازدید از شهر سینمایی کن

برنامه روزانه سفر :

روز اول : پرواز از تهران به پاریس

روز دوم : گشت شهری پاریس

روز سوم : برنامه پیشنهادی بازدید از کاخ ورسای و موزه لوور

روز چهارم : برنامه پیشنهادی پارک بازی دیزی لند

روز پنجم : حرکت به سمت شهر نیس با قطار

روز ششم : گشت شهری نیس و سواحل مدیترانه

روز هفتم : بازدید از کشور موناکو و شهر کن

روز هشتم : بازگشت به ایران

جهت مشاهده کلیه تور های اروپا کلیک نمایید

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک 4 الی 11 کودک 2 الی 4 توضیحات
3* BB 1410
یورو
2030
یورو
1210
یورو
1100
یورو
4* BB 1550
یورو
2150
یورو
1350
یورو
1150
یورو

شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه

(مدارک لازم برای ویزای شینگن)

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را داشته باشید :

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • اصل پاسپورت جدید
  • دوقطعه عکس سه و نیم در چهارو نیم رنگی زمینه سفید 70% زوم چهره
  • اصل شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • دارندگان شرکت :روزنامه رسمی آگهی تاسیس و اساسنامه ومعرفی نامه از شرکت که درآمد و سمت لحاظ شود
  • مشاغل آزاد:جواز کسب ،سوابق بیمه
  • ساختمان ساز :معرفی نامه  ،قرارداد کاری ،جواز ساخت ، روزنامه رسمی آگهی تاسیس و یا کارت نظام مهندسی و سوابق بیمه حتی اگر اختیاری باشد
  • پزشک:پروانه مطب دانشنامه ،کارت نظام پزشکی ،سوابق بیمه
  • کرمندرسمی:3 فیش آخر حقوق، حکم کارگزینی ،معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت وتعداد روزهای مرخصی اعلام شود.
  • کارمند آزاد: سوابق بیمه و معرفی نامه با ذکر سمت شغلی و درآمد و خطاب به سفارت و تعداد روزهای مرخصی اعلام شود.و قرارداد کاری.
  • پزشکان : دانشنامه و کارت نظام پزشکی،پروانه مطب ، سوابق بیمه ، 
  • بازرگان: کارت بازرگانی، روزنامه رسمی ،آگهی تاسیس ،  سوابق بیمه
  • پرینت 6  ماهه حساب بانکی حتما لاتین باشدکه حداقل مانده حساب بالای 60میلیون باشد.
  • تمکن مالی حتما لاتین باشد
  • در صورت داشتن سپرده بانکی پرینت گرفته شود.
  • سند ملکی

پاریس

Paris
-2°
light shower snow
humidity: 86%
wind: 7m/s WNW
H -2 • L -3
3°
Thu
4°
Fri
4°
Sat
2°
Sun
Weather from OpenWeatherMap