• قیمت: 1100 یورو
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تور یونان 7 شب و 8 روز: مشاهده پکیج
تور یونان toor yoonan تور یونان 7 شب و 8 روز ویزا شینگن یونان چطور برم یونان ویزا یونان تور ارزان یونان سفر به یونان با تور تور توریستی یونان

تور یونان | 7 شب آتن

تور یونان شهر آتن | مدارک و شرایط مورد نیاز اخذ ویزا

تور یونان 7 شب و 8 روز

توضیحات :

*قیمت ها اعلام شده به یـورو می باشد.
* قیمت نوزاد 250 یورو
* نرخ پرواز جداگانه محاسبه می شود.
*در صورت Available نبودن هتل های درج شده در پکیج، هتل های معادل جایگزین می گردد.
*مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده مسافر می باشد و آژانس سبزینه هیچگونه مسئولیتی در قبال ممنوعیت خروج از کشور مسافر ندارد .

**** پرداخت 70% علی الحساب در هنگام ثبت نام تور ضروری میباشد ****

خدمات تور یونان 4 شب:

  • اخذ ویزای شنگن با دعوت نامه رسمی
  • وقت سفارتVIP
  • بیمه مسافرتی
  • راهنمای فارسی زبان
  • ترانسـفـرفرودگـاهی
  • 4 شب اقـامت در هتـل با صبـحانه و یک گشـت شهـری در آتـن

مدارک لازم جهت تور یونان :

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بعد از تاریخ انقضای ویزای درخواست شده + 2 قطعه عکس 3.5*4 رنگی زمینـه سفید+کارت ملی+ مدارک شغـلی(جـواز کسـب /پروانه کاری/برای کـارمندان گـواهی اشتـغال به کـار با تاریخ شـروع خدمت و اعتبار قرارداد کاری، سمـت میـزان حقـوق و تاریخ مرخصـی به همـراه یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت فیش حقوق سه ماهه و درصـورت وجود ارائه لیست بیمه )و محصلین گواهی اشتغال به تحصیل + گردش سه ماهه حساب بانکی و نامه تمکن به زبان لاتین، شناسنامه و سند ملکی

جهت دریافت اطلاعات کامل تر اینجا کلیک نمایید.

 

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

****تمامی مدارک می بایستی ترجمه شده به زبان انگلیسی با تایید وزارت امور خارجه و دادگستری باشد****

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
BestWestern
4*
BB 1100 یورو 1500 یورو 1000 یورو 900 یورو
Amalia
4*
BB 1200 یورو 1600 یورو 1100 یورو 1000 یورو
Radisson Blu
5*
BB 1290 یورو 1690 یورو 1190 یورو 1090 یورو
Electera Palace
5*
BB 1390 یورو 1790 یورو 1290 یورو 1190 یورو

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای کشور یونان

مدارک لازم جهت تور یونان :
اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بعد از تاریخ انقضای ویزای درخواست شده + 2 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینـه سفید+کارت ملی+
مدارک شغـلی(جـواز کسـب /پروانه کاری/برای کـارمندان گـواهی اشتـغال به کـار با تاریخ شـروع خدمت و اعتبار قرارداد کاری، سمـت
میـزان حقـوق و تاریخ مرخصـی به همـراه یک نسـخه از روزنامه رسمی شرکت فیش حقوق سه ماهه و درصـورت وجود ارائه لیست بیمه )
و محصلین گواهی اشتغال به تحصیل + گردش سه ماهه حساب بانکی
و نامه تمکن به زبان لاتین، شناسنامه و سند ملکی

آتن

Ymittos Athens
15°
scattered clouds
humidity: 62%
wind: 11m/s NNE
H 15 • L 14
16°
Thu
14°
Fri
14°
Sat
13°
Sun
Weather from OpenWeatherMap