• قیمت: 1250 یورو
  • مدت : 4 شب و 5 روز
  • تور هلند 4 شب و 5 روز: مشاهده پکیج
تور هلند سفر به هلند تور هلند 4 شب

تور هلند ۴ شب و ۵ روز

تور هلند سبزینه مجری تورهای اروپا | سفر به هلند | تور هلند 4 شب

  • خدمات تور هلند:

  1. ویزا  مالتی (دعوت نامه معتبر،وقت سفارت،بیمه مسافرتی)
  2. اقامت 4 شب و 5 روز در هتل 4* با صبحانه
  3. ترانسفرفرودگاهی

****بلیط رفت و برگشت می بایستی توسط آژانس سبزینه صادر گرددو نرخ آن جداگانه محاسبه می گردد****

  • مدارک لازم جهت تور هلـند :

    اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماه +شناسنامه +3قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید +مدارک شغلی(جواز کسب /پروانه کاری/برای کارمندان گواهی اشتغال به کار به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت ،فیش حقوق سه ماهه و درصورت وجود ارائه لیست بیمه )+ تمکن به همراه گردش سه ماهه حساب بانکی+سند ملکی

****ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان الزامی می باشد****

  • توجه:

    کلیه مدارک می بایستی به زبان انگلیسی ترجمه گردد و مسافربا نماینده شرکت شخصاً در سفارت حضور داشته باشد.

جهت چک کردن بلیط اتریش میتوانید به سایت آژانس سبزینه مراجعه نمایید.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت (۶ تا ۱۲ ) کودک بدون تخت (۲ تا ۶ ) INF
4* BB 1250 یورو 1500 یورو 950 یورو 850 یورو 440 یورو

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای کشور هلند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن هلند(توریستی):

• اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 3ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده.
• دوقطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5مطابق با الگوی ارسال شده.
• اصل و فتوکپی گذرنامه پیشین (از صفحه مشخصات وکلیه ویزاهای شنگن گذشته).
• گواهی اشتغال به کار :
کارمندان
گواهی اشتغال به کارطبق فرمت ارسالی رو سربرگ شرکت با تاریخ، شماره ،امضا مدیریت ومهرشرکت+روزنامه رسمی شرکت آگهی تاسیس وآگهی آخرین تغییرات+فیش حقوقی سه ماه اخیر+لیست بیمه سه ماه اخیر.
پزشکان
پروانه طبابت .
مشاغل آزاد
جواز یا پروانه کسب/بهره برداری.
وکلا
پروانه وکالت.
• گواهی تحصیلی معتبر برای دانشجویان و محصلین.
• گردش حساب 3ماهه +نامه تمکن بانکی به لاتین وذکرموجودی به یوروبا موجودی حداقل 50میلیون تومان (توضیح:گردش حساب می بایست دارای تراکنش های طبیعی باشدو از حساب سازی پرهیز کنید به عنوان مثال برداشت و واریز ها با مبالغ بالا و غیرمتعارف بدون دلیل قانع کننده برای سفارت نداشته باشید).
• شناسنامه .
• سند ملک درصورت وجود.
• درصورت سفر فرزندان زیر18سال با یکی از والدین (درصورت جدایی والدین) ارائه رضایت نامه محضری ویا حکم حضانت فرزند الزامی میباشد.

توجه:کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی با مهر مترجم ترجمه شوند.
توجه:پروسه بررسی ویزا درسفارت حداقل 14روز کاری می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزا هلند

شهر آمستردام پایتخت کشور هلند

Amsterdam
3°
moderate rain
humidity: 92%
wind: 2m/s NNW
H 1 • L -1
-4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat
1°
Sun
Weather from OpenWeatherMap